celie

Telefon:  (+45) 40 95 47 46

MontBlanc
0
Ingen produkter i kurv

Salgsbetingelser

Alle priser er i DKK inkl. moms (25%).

Du kan betale med Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro og Mastercard eller med bankoverførsel til Hjerteværket: Reg. nr. 7170 konto nr. 0002125122. Betaling med betalingskort bliver gennemført i samarbejde med Bamboo, og med ePay, som er godkendt efter de internationale kortorganisationers sikkerhedskrav.

Beløbet trækkes først på din konto, når varen er afsendt.

Ved betaling med bankoverførsel sendes varen, når overførslen er registreret.

Leveringstid

Dine varer vil under normale omstændigheder blive afsendt senest 2 hverdage, efter din bestilling er modtaget. Skulle der opstå forsinkelse (f.eks. pga. restordre eller andet), får du en mail herom.

Ved bankoverførsel sendes varen, når beløbet er indgået på Hjerteværkets bankkonto.

Forsendelse

Alle ordrer tillægges et forsendelsesgebyr. Jeg sender kun via DAO (som svarer til GLS), da det er den billigste fragt jeg ind til nu har fundet.Ved afhentning på et DAO afhentningssted tillægges 39 kr i porto & ekspeditionsgebyr.
Se mere om DAO’s opsamlingssteder ved www.coolrunner.dk.

Priser reguleres efter Coolrunner.dk’s reguleringer.

Fortrydelses- og reklamationsret

Alle produkter er omfattet af 1 års garanti mod fabrikationsfejl.

Derudover er der på alle produkter 2 års reklamationsret fra købsdato i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker ikke fejl opstået ved forkert behandling, ringe vedligeholdelse eller voldsom behandling. Så vidt muligt ombyttes eller repareres defekte varer, men Hjerteværket forbeholder sig ret til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris. Udgifter til returforsendelse af denne type aftales med Hjerteværket.

Du har 14 dages fortrydelsesret efter forbrugeraftaleloven.  Betingelserne for at fortryde dit køb er:

At varen er Hjerteværket i hænde senest 14 dage efter, du har modtaget den, og at varen er i samme stand som ved modtagelsen. Garn, der har været strikket, modtages ikke retur. Hvis du fortryder dit køb, refunderes hele købsbeløbet inkl. forsendelsesomkostninger. Dog sker returneringen for egen regning.

Tilbagebetaling sker indenfor få dage efter, at varen er modtaget retur.

Der gøres opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farverne korrekt på billederne i webshoppen, da alle pc-skærme har deres eget farveudtryk.

Kontaktoplysninger hvis kunden ønsker at refundere varen/erne:

Hjerteværket
v/ Celie Leane Eclaire
Fårdalsvænget 22
8600 Silkeborg
TLf. 40954746

Fortrolighed

Hjerteværket forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet.

Hjerteværket videregiver ikke  information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.

Hjerteværket vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort-informationer eller personlige data til nogen tredje part uden din forudgående tilladelse.

Enhver tvist

Enhver tvist mellem Hjerteværket og kunden er underlagt dansk lov.